Over ons

Na 30 jaar ervaring in de tabakverkoop in  een te kleine winkel  bij de Baarlese Witte Pompen  werd het pand naast het tankstation te koop aangeboden. Dit was voor de fam. Verberk een nieuwe uitdaging. Deze winkel was dus weer veel te groot en zo besloten wij een gedeelte van dit pand te gaan gebruiken. Een goede beveilging werd aangelegd, het pand voorzien van een mooie lichte vloer, frisse witte muren en een strak interieur, In juni 2016 was de winkel  klaar en ging open. Allerlei tabak merken, emmers, pakjes potten en sloffen, ook pijptabak en tabak voor de waterpijp wij verkopen het.

 

Naast de tabak kan je er terecht voor een breed assortiment sigaretten, elektronische sigaretten, flavor vipes, filters, vloe, sigarettendoosjes, tabaksbuidels, pijpen, grinders, tabaksvuller van eenvoudig tot de beste elektrische vulmachines

 

 

Maar hier houden wij het niet bij, naast de verkoop van al deze rookwaren en rokersbenodigheden verkopen wij de diversen elektrische  sigarettenvullers van af 59,95 . de powermatic vullers van 80,00 euro 

 

Een snoepje, frisdrank, postzegels, telefoonkaarten en buskaarten, tevens ook sterke drank wij hebben het allemaal in onze ruime en frisse winkel, dagelijks zoeken wij naar nieuwe artikelen die voor de klant aantrekkelijk zijn, en steeds zijn er leuke acties.

 

Julia Verberk van Loon is de persoon die de winkel dagelijks bezet en u op een vriendelijk manier te woord staat en u goed adviseert in uw keuzes en aankopen.

Een bestelling 3 dagen voor af gemeld staat voor u klaar, zo dat u geen wachttijd verspeeld.

Maar het meest belangrijke voor u als klant onze prijzen op tabakswaren zijn in België aanmerkelijk voordeliger als in Nederland, dus altijd de moeite waard om een ritje te doen naar ons speciaal dorpje waar je de grens vele malen kruist en je ook kan genieten van een heerlijk speciaal Belgisch biertje of een Belgisch patatje.

 

Onze winkel is ook voorzien van een ruime parking, zo dat u altijd plaats heeft om je boodschappen te doen. Aan onze invalide medemens is ook gedacht zo dat die voor onze deur kan parkeren en met zijn of haar rolstoel binnen kan komen.

 

 

Kom dus eens een kijkje nemen bij ons in onze Tabakschuur,

Molenstraat 77 a, 2387 Baarle Hertog,